Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Самел-90 приключи проект за производство на иновативни LED продукти - 25.09.2013

25.09.2013   |   Начало»Реализации
 

Самел-90 приключи предсрочно изпълнението на проект "LED осветлението-осветление на бъдещето", чрез който ще започне производство на иновативни светодиодни продукти - регулируем осветител на база мощни светодиоди и тунелен осветител на база мощни светодиоди, обявиха от компанията.

Проектът е изпълнен по  договор за предоставяне на безвъзмездна помощ 2ИПП-02-19/28.12.2011 за внедряване в производството на иновативни продукти по ОП Развитие конкурентноспособността на българската икономика 2007-2013. Закупени и пуснати в експлоатация са оборудване за изработване на инструментална екипировка, за отливането на детайли, механичната обработка на детайли, анодиране, както и за монтаж на електронни елементи и асемблиране на осветителите.

"С консултации, съфинансирани по проекта, е създаден тунелен осветител с вградено в корпуса захранващо устройство; въведена е новата технология за изработка на инструментална екипировка; предприети са необходимите мерки за защита на правата върху интелектуална собственост в България, Сърбия и Македония; защитен е промишлен дизайн на същия осветител в OHIM. Приета е бизнес и пазарна стратегия за продуктите за периода 2013-2018 г. Създаденият технически и кадрови ресурс е за производството на 330 бройки  от новите иновативни продукти дневно", информираха от компанията.

Продуктите са въведени в редовно производство и вече са пуснати на пазара.

     
Източник: Самел-90

Ключови думи: Самел-90   LED осветление   тунелни осветители   мощни светодиоди  

Област: Реализации  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...