Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Ромтех 3S представя светодиоден линеен осветител LED TopLine

01.10.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На своя щанд на МТП Пловдив фирма Ромтех 3S представя светодиоден линеен осветител LED TopLine с ефективност 90lm/W , предназначен за изграждане на линейно осветление в коридори, обществени сгради, работни зали и други помещения. "Различните дължини могат да се комбинират за постигане на необходимата осветеност на база модулен принцип. Опция е свързването на осветителите в непрекъсната линия с минимално разстояние между тях. Поради голямата равномерност на излъчваната светлина от източника и ниската габаритна яркост, осветителя намира приложение на места, където факторът на заслепяване е от значение: офиси, училища, болници, производствени помещения.

Осветителят е изграден на базата на светодиоден модул, защитен със Свидетелство за регистрация на полезен модел №1719 от Патентно Ведомство България от 07.08.2013.

Дизайнът и разработката на осветителя са извършени в България след изследване на пазара и добрите практики в бранша. Постигнат е осветител, който е безвреден за околната среда, без наличие на живак, олово или други замърсители, което е характерно за светодиодното осветление. Същевременно благодарение на използването на последно поколение LED чипове е постигната висока ефективност- голяма осветеност при ниско използване на електроенергия. Чрез прахово боядисания корпус се намалява риска от корозия и същевременно се оползотворява максимално боята с увеличена здравина на покритието.

LED TopLine се изработва изцяло в България и всеки осветител е с маркирана бинировка на светодиодите, за да може при евентуална повреда да се заменят и да светят без разлика в цветната температура, осветеност и ефективност. Гаранцията на всички осветители на фирмата е 2 години, а следгаранционната поддръжка е вечна.

Осветителят ще се произвежда както за вътрешния пазар така и за страните от Европейския съюз, Русия и Близкия Изток, каквато е практиката с другите светодиодни лампи на фирмата", допълниха от Ромтех 3S.

     
Източник: Ромтех 3S

Ключови думи: Ромтех 3S   светодиод   TopLine  

Област: Събития  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...