Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Амара Лайтинг представя интелигентния спектрометър Asensetek Lighting Passport

02.10.2013   |   Технологии
 

Амара Лайтинг стана официален дистрибутор на тайванската фирма Asensetek, специализирана в разработкта на решения в областта на спектрометрията и светодиодното осветление, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от българската компания.

Asensetek е производител на първия умен спектрометър Lighting Passport, който извършва детайлно измерване на някои от най-важните параметри на светлината и е напълно съвместим с Apple устройства.

"Освен че изпраща веднага всички данни за измерения осветител по електронна поща, Asensetek Lighting Passport се предлага със специален софтуер - Spectrum Genius, благодарение на който информацията за всеки осветител може да бъде свалена на компютър и експортирана в Excel или pdf. Приложението Spectrum Genius е безплатно за потребителите на Lighting Passport, който предлага интелигентен потребителски интерфейс и изключителна лекота при работа. Предназначен е за производители на светодиодно осветление, развойни инженери,  дизайнери, експерти по качество и контрол, търговци, дистрибутори и др.", обясниха от Амара Лайтинг.

Спектрометърът Asensetek Lighting Passport измерва и обработва данни за CCT, CRI, R1~R15, CQS, осветеност, осветеност в кандели, CIE 1931, CIE 1976, диаграма на спектъра, C78.377-2008, IEC-SDCM, λp, λD, чистота и има три режим на измерване, възможност за изолиране на фона при измерване, възможност за подбор на филтри и др.

     
Източник: Амара Лайтинг

Ключови думи: Амара Лайтинг   Asensetek   Lighting Passport  

Област: Технологии  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...