Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт България инсталира LED осветление в паркинга на Сити Център София - 30.10.2013

30.10.2013   |   Начало»Реализации
 

Окта Лайт България извърши цялостна подмяна на съществуващото осветление в закритите паркинг зони на София Сити Център, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от фирмата. В рамките на проекта са инсталирани 345 LED тела с мощност 48 W, които са заменили конвенционалните 984 тела ЛОТ 2 х 36 W с луминесцентно осветление.

"Основно предимство на проекта е реализираната ефективност от над 80%, която при това се базира на сегашните цени на електроенергията, без да се вземе под внимание евентуално бъдещо увеличение на цените. Това позволява на възложителите от София Сити Център да получат възвращаемост на своята инвестиция за срок под една година", коментира Веселин Илиев, старши мениджър бизнес развитие на Окта Лайт България.

Проектът е изпълнен със светодиодни тела от серията SLS. Постигната осветеност отговаря изцяло на нормите на ЕС за закрити паркинг площи въпреки намалението на осветителите над два пъти.

"Освен със стилния си дизайн и ергономичен комфорт осветителите от серията SLS се отличават с изключително добро светоразпределение и отличен термичен мениджмънт - фактори, които са гаранция за висока ефективност и дълъг срок на експлоатация", споделят от Окта Лайт.

     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   Сити Център София   LED осветление   светодиодно осветление   външно осветление  

Област: Реализации  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...