Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Столична община избира изпълнители за поддръжка и ремонт на уличното осветление в цяла София - 06.11.2013

Столична община откри търг за тeхническа поддръжка, ремонтно-възстановителни дейности, основен ремонт и изграждане на публичното осветление. Обособени са четири позиции за различните административни райони на СО: Зона 1 - Изток, Зона 2 - Юг, Зона 3 - Запад и Зона 4 - Север. Необходима е поддръжка на общо 82 949 осветителни тела, близо 71 км захранващи кабели и 1 931 ел. табла, както и доставка на нови LED лампи.

Дейностите по поръчката включват поддържане на ниво на осветеност 90% през първата година от срока на договора и 100% за останалия период от срока на договора; осигуряване на всички материали, резервни части, съоръжения и дейности, необходими за експлоатация и поддръжка на публичното осветление; почистване на оптичните системи на осветителните тела веднъж годишно; окастряне на клоните на дърветата, които попадат на пътя на светлинния поток от осветителните тела; поддържане на осветителните тела в изправност, затворени и защитени от климатични влияния; подмяна на светлинните източници при всяко изгаряне; ремонт или подмяна на пусково-регулиращата апаратура; поддържане и текущ ремонт на стълбовната мрежа и др.

Размерът на инвестицията за основен ремонт и изграждане на ново публично осветление е до 5 млн. лв. без ДДС за срока на договора за всяка обособена позиция, без размера на експлоатационните разходи, разходите за поддръжка и средствата необходими за заплащане на електроенергията.

Гаранция за участие е 83 300 лв. за всяка от обособените позиции.

Срокът за получаване на документацията е 22.11.2013 г.
Срокът за подаване на офертите е 2.12.2013 г.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на общината.

     
Източник: Столична община

Ключови думи: Столична община   улично осветление   ремонт на осветление   поддръжка на осветление  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...