Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Нови продукти и управленски промени в Cree

11.12.2013   |   Бизнес
 

Cree добави 75-ватова LED крушка с мека бяла светлина към фамилията си продукти от клас А. Дизайнът е почти идентичен с този на 60-ватовия еквивалент по отношение на използваните светодиоди, но със светлинен поток от 1000 лумена.

Компанията обяви и назначаването на Норбърт Хилър на длъжността изпълнителен вицепрезидент в отдела за осветление. През последните две години Хилър заемаше сходна позиция в LED отдела. Този ход вероятно се дължи на все по-засиленото присъствие на Cree на пазара на осветителни продукти и решения, за което свидетелства и новата продуктова линия от клас А, смятат анализатори.

“Развитието на бизнеса с LED тела, съчетан с успеха на LED крушките на Cree, разшири мащаба на дейността на компанията в областта на осветлението и насочи фокуса ни към продажбите и маркетинга. Норбърт Хилър притежава уникален набор от умения и опит, които ще подпомогнат успеха ни в следващата фаза на растеж”, заяви председателят и главен изпълнителен директор на Cree Чък Свобода.

От компанията съобщиха още, че Ан Уитакър, президент в отдела за лекарствени препарати за Северна Америка на фармацевтичния гигант Sanofi, е назначена за член на борда на директорите на Cree. “Ан е доказан лидер с впечатляващ опит в стратегическото управление и организационното развитие, а това ще бъде от огромна полза за нашата компания в мисията ни да ускорим възприемането на LED компонентите на пазара на осветителни решения”, коментира  Чък Свобода.

     
Източник: Cree

Ключови думи: Cree   LED осветление   LED компоненти   Чък Свобода  

Област: Бизнес  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...