Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ЕЛТА-Р монтира соларни LED осветители в Южния парк в София

24.03.2014   |   Реализации
 

ЕЛТА-Р Ченкин и сие и софийското дружество Улично осветление направиха съвместно дарение на два соларни светодиодни осветителя, монтирани на спортна площадка в Южния парк, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от компанията.

Според производителите, монтираните осветители от серията „Авангард” се отличават от всички останали осветители от този вид технология на пазара. При разработката е използвано собствено ноу-хау и технология от най-съвременен вид, като в едно тяло са вградени всички необходими за правилното функциониране на изделието подсистеми.

"Едно от предимствата е изключително дългият експлоатационен живот на осветителя заедно с акумулаторите – над 15 години, без необходимост от подмяна и допълнително обслужване. Решението е идеално за географски ширини над 40°, а надеждната работа през зимния период вече е потвърдена. Отличните характеристики на осветяване са постигнати чрез използването на светодиоди от последно поколение и специално разработена за целта оптична система", обясняват от ЕЛТА-Р Ченкин и сие.

     
Източник: ЕЛТА-Р Ченкин и сие

Ключови думи: ЕЛТА-Р Ченкин и сие   LED осветление   соларно осветление  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...