Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Philips обновява осветлението на остров Аруба

09.04.2014   |   Проекти
 

Royal Philips ще обнови цялостно публичното осветление на карибския остров Аруба, обявиха от компанията. Инициативата е част от стратегическото партньорство между Philips и местното правителство. Двете страни подписаха Меморандум за иновации, който ще помогне на острова да постигне целта си за използване на 100% устойчива енергия до 2020 г., съобщават от компанията.

В рамките на проекта Philips ще инсталира LED осветление във всички обществени сгради, а специално проектирани от компанията иновативни системи ще заменят съществуващото улично осветление с цел повишаване на енергийната ефективност. Оптимизацията ще доведе до икономии на енергия в размер на 50-80% и до намаляване на годишните емисии CO2 с до 4000тона, изчисляват от Philips. Това ще спести на острова до 1,7 млн. щатски долара годишно, прогнозират властите.

Освен да помогне на остров Аруба да осъществи енергийните си цели този проект ще послужи за разработване и тестване на устойчиви продукти и практики. В дългосрочен план Philips ще се фокусира върху системи със соларно захранване за вътрешно и външно осветление, които ще стимулират икономическото развитие в сектори като туризъм и хотелиерство на острова, съобщават от компанията. По подобни проекти Philips работи из цяла Южна Америка и Карибския регион.

     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   улично осветление   външно осветление   LED осветление  

Област: Проекти  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Beghelli
Kovas
ATG

Последно от Проекти

  РеализацииВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...