Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт отбеляза успешно представяне на изложението Light+Building 2014

09.04.2014   |   Бизнес
 

Окта Лайт България представи различни иновативни продукти и решения във всяка една категория от портфолиото си на изложението Light+Building, което се проведе между 30 март и 4 април т. г. във Франкфурт, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от компанията.

"Представените на щанда на Окта Лайт изделия и технологично ноу-хау предизвикаха голям интерес сред специалистите, като инициираха конкретни преговори за коопериране и доставки с водещи световни и европейски производители на осветителни тела и ретрофит изделия, фирми от автомобилната индустрия, мебелната индустрия, представители на международни търговски вериги за продажба на дребно", обявиха от компанията.

Сред, фирмите проявили интерес към продуките на Окта Лайт, са Havells-Sylvania, Odelo, Infineon (за нови разработки в областта на полупроводниковите продукти), Epistar (за светодиоди със специално предназначение) и др.

Основен акцент на щанда на Окта Лайт бяха новите серии високомощни диоди X3M с приложение в широк кръг осветителни тела за общо осветление, както и диодите от серията TG, които се използват основно в производството на светодиодни лампи и тръби. Сред новите изделия в тази категория специален интерес сред бизнес посетителите предизвикаха и сериите светодиодни матрици от вида Chip-On-Board с мощности от 10W, 25W, 50W и 100W.

Окта Лайт показа нови продукти и в областта на светодиодните осветители и ретрофит лампите, сред които нови серии офис, индустриални и улични осветители, както и светодиодни тръби отговарящи на всички европейски норми и стандарти с ефективност над 120 lm/W.

Едно от най-иновативните изделия, представени от Окта Лайт, е светодиодният модул ACAD,  специално разработен Chip-On-Board с мощности от 30W, 60W, 80W, работещ директно на 230 V AC. Неговото основно предимство е, че не се налага използване на допълнителен захранващ блок. ACAD представлява готово решение за монтаж върху различен хардуер с различни области на приложение: улично осветление, индустриално осветление, специализирано осветление за оранжерии и животновъдство и др.

     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   Light+Building   Infineon   Epistar   светодиодно осветление   светодиодни осветители   високомощни диоди  

Област: Събития  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...