Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Philips ще освети 9 от стадионите на световното първенство в Бразилия

07.05.2014   |   Реализации
 

Royal Philips обяви, че е инсталирала осветление на девет от дванайсетте стадиона, на които ще се проведе световното първенство по футбол в Бразилия. Фасадите на пет стадиона ще бъдат осветени със специално архитектурно осветление. В пет от съоръженията са монтирани тела, които ще осветяват терена.

На някои стадионите ще бъдат осветени и обекти извън зоната за игра като конферетни зали, магазини, болнични помещения, съблекални и тунели до игрището. Осветлението на всички стадиони е съобразено и с изискванията на телевизите, свързани с излъчване на HDTV, 3D и забавени повторения. Световното първенство в Южна Африка през 2010 г. е било гледано от 3,2 млрд. зрители, а това в Бразилия вероятно ще отбележи нов рекорд.

"Като световен лидер в областта на осветлението, Philips знае, че осветлението е от съществено значение за високото качество на телевизионни предавания на футболни и други спортни събития по целия свят. Philips изгражда осветлението на големи спортни събития повече от 60 години, което ни прави световен експерт в тази област. В Бразилия ще използваме най-новите иновации в осветлението, за да превърнем събитието за феновете на всяка седалка около терена и на милиардите зрители у дома още по-приятно", коментира Флавио Гимараеш, търговски директор на Philips Lighting в Бразилия.

Компанията е изградила осветлението на най-известния бразилски стадион "Маракана". Покривът на стадиона ще може да свети в цветовете на националните знамена на отборите, а осветлението в самия стадион ще се променя при обелязване на гол.

 

     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   Philips Lighting   архитектурно осветление   външно осветление  

Област: Реализации  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...