Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Ваго представя нов DALI модул за управление на осветление на Булконтрола 2014

28.05.2014   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На изложението Булконтрола (28-30 май т.г) Ваго ще представи новия модул DALI Multi-Master 753-647, който предлага по-лесно пускане в експлоатация, нови характеристики и до 64 адресируеми сензори, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от компанията.

„Новият 753-647 входно-изходен модул на WAGO не само контролира 64 DALI електронни баласти, но също така свързва и до 64 сензора. Това премахва необходимостта от допълнително инсталиране на паралелна линия само за сензорите (напр. за измерване на осветеността, детекция за присъствие). Намаленото време за инсталация и по-ясната мрежова структура допринася за увеличаването на работната ефективност на DALI.

Основната цел на WAGO при проектирането и разработването на модул 753-647 бе да улесни работата на потребителя. На първо място графично конфигуруемия интерфейс ускорява и улеснява параметризирането и управлението на DALI мрежите. Най-големите предимства на софтуера са опростеният поглед върху проекта, оптимизираното адресиране на устройства, ефикасната обработка на данни и подробните функции за архивиране на дани и възстановяване.

В допълнение режим “easy mode” може да контролира най-различни функции, свързани с превключване, димиране и светлинни сцени в мрежата, единствено чрез контролиране на цифровите данни - за устройства и група от устройства. Модулът от серия 750, широк 12 мм осигурява 200 mA захранване към всеки DALI модул. Един единствен контролер управлява няколко модула DALI в рамките на един проект”, заявиха от компанията.

     
Източник: WAGO Kontakttechnik България

Ключови думи: Ваго   DALI   управление   осветление   Булконтрола 2014  

Област: Технологии  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...