Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Метрополитен откри търг за ново осветление на метростанция Сливница

Метрополитен стартира процедура за избор на изпълнител, който ще извърши подмяна на осветителната уредба на перон, вестибюли и подлези на метростанция Сливница с LED осветителни тела.

Доставените нови LED осветителни тела трябва да бъдат захранени от съществуващата кабелна мрежа, като бъдат запазени съществуващите токови кръгове. Защитната апаратура в таблата за осветление трябва да бъде подменена съобразно новото натоварване на токовите кръгове, като триполюсните автомати бъдат заменени с еднополюсни. Новата осветителна уредба трябва да е с минимум два пъти по-нисък разход на електроенергия от съществуващата (сега използваните луминисцентни осветители на територията на метростанция Сливница са с обща електрическа мощност 28,572 кW), а LED модулите и драйверите да бъдат с гарантиран минимум 40 000 часа живот. Осветителните тела да бъдат подходящо екранирани, за да се избегне заслепяването на пътниците и машинистите на метровлаковете.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на АОП.

     
Източник: Метрополитен

Ключови думи: Метрополитен   метро   LED осветление  

Област: Обществени поръчки  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...