Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт достави LED осветление в 7 нови търговски обекта на БТК

08.07.2014   |   Реализации
 

Светодиодно осветление, произведено от Окта Лайт България, е инсталирано в новите седем търговски обекта на БТК (Виваком) в София, Благоевград, Стара Загора и Плевен, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от българския LED производител.

Осветлението е изпълнено основно със светодиодния осветител ESTRELLA, намиращ широко приложение в ритейл зони, магазини, търговски центрове, офис сгради и молове. Постигната осветеност е в съответствие със заложените от възложителя изисквания, които в определени зони достигат нива над 500 лукса.

"Светодиодният осветител ESTRELLA се характеризира с равномерно светорапределение, гарантиращо постигането на много добра осветеност и съдейства за визуалния комфорт на клиентите и служителите в търговските обекти. Осветителят се предлага в три размера и мощности – 12W, 15W и 20W, както и в различна цветна температура – топло бяла, неутрално бяла и студено бяла, което го прави подходящ за многобройни приложения за целите на общото и акцентно осветление", обясниха производителите.

С реализирането на тези проекти БТК става поредната голяма българска компания, която започва активно въвеждане на LED осветление с цел постигане на висока енергийна ефективност и икономия на разходи за енергия и поддръжка.

"Светотехническите проекти за новите търговски обекти на БТК са подготвени от Проектантския отдел на Окта Лайт България. Отделът разполага с висококвалифициран екип от специалисти - инженери с голям опит в предоставянето на следните услуги: обследване, одит и замервания, изготвяне на светотехнически проекти, технико-икономически анализи, консултации и съдействие в областта на осветлението", допълниха от компанията.

     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   БТК   Виваком   LED осветление   светодиодно осветление  

Област: Реализации  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...