Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

LG CNS разработва енергийно ефективна осветителна система за заводи - 06.08.2014

06.08.2014   |   Начало»Технологии
 
LG CNS разработва енергийно ефективна система за управление на осветлението, предназначена специално за заводи и и производствени съоръжения. Според компанията новото решение с работно име "Smart Lighting Solution" може да спестява над 40% от потреблението на електроенергия в големи съоръжения.
 
При разработката на системата LG CNS си е партнирала с други клонове на LG. LG Innotek е доставила светодиодите, а LG Chem - специален материал, който блокира ултравиолетовите лъчи. Специално проектираните LED лампи са доставени от LG Electronics. Според компанията централната система за управление намалява ненужната консумация на енергия, която възниква при прекомерното осветяване в промишлените съоръжения.
 
LG CNS вече е инсталирала новата система в два завода на LG Display в Паджу, провинция Кьонги-до и в Куми, провинция Кьонсан-Пукто в Южна Корея.
 
В рамките на проекта са заменени над 530 000 флуоресцентни тръби с LED лампи. Благодарение на новата система LG Display може да намали консумацията на електроенергия с повече от 40%, а разходите - с 6,6 млн. щатски долара годишно.
     
Източник: koreatimes.co.kr; снимка: LG CNS

Ключови думи: LG CNS   управление на осветление   осветителни системи  

Област: Осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...