Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт България реализира проект за LED осветление в Румъния

10.09.2014   |   Реализации
 
Окта Лайт България инсталира светодиодно осветление в най-новия обект на търговската верига DOMO в Румъния, открит на 4 септември 2014 г. в мол Vulcan Value Center в Букурещ, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от компанията. Магазинът е изцяло оборудван с LED осветители на Окта Лайт.
 
"Осветлението е изпълнено основно с LED тела от серията Prolux, които се отличават с елегантен дизайн и ефективност от 140 lm/W. Осветеността в търговската зона е 800 lx съгласно изискванията на клиента. Високата ефективност на осветителите Prolux позволява постигането на максимална икономия при много добра равномерност на светоразпределението. Изборът на подходящи нива на осветление, стойности на цветната температура, постигането на контраст и баланс между осветените повърхности са сред важните фактори за визуална комуникация и въздействие върху посетителите в търговските обекти. Окта Лайт България разполага с цялостно портфолио от светодиодни осветители от сериите Prolux, Estrella, OLOT и Rondo, които са напълно достатъчни за изпълнението на най-разнообразни проекти за целите на общото и акцентно осветление в молове, ритейл зони и супермаркети", споделиха от българската компания.
 
DOMO е водещ ритейлър на потребителска електроника, бяла и черна техника на румънския пазар и разполага с над 90 магазина.
     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   DOMO   Prolux   търговско осветление   LED осветление  

Област: Проекти  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПредстоящоБизнесПроектиРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...