Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Интелигентна крушка променя свойствата си в зависимост от околната среда - 29.10.2014

29.10.2014   |   Начало»Lifestyle
 
Стартиращата компания Stack Labs обяви, че е разработила интелигентна крушка, която променя яркостта и цвета си автоматично в зависимост от времето на деня, мястото и кой присъства в помещението.
 
Според основателите на компанията, които са бивши служители на Tesla и NASA, новата крушка Alba, се отличава от своите конкуренти по това, че може да работи напълно автономно и няма нужда да бъде свързвана или настройвана чрез допълнително приложение или дистанционно управление.
 
Осветлението в началото на деня може да бъде по-студено, след това да придобива по-естествени нюанси и вечер да преминава към релаксиращи топли тонове. Крушката може също така да се затъмни или самоизключи, ако в помещението има достатъчно естествена светлина, или ако в него отсъстват хора.
 
Stack Labs предлага и мобилно приложение за допълнителни настройки на Alba, но целта е използванете му да бъде минимално. Осветителната система може да бъде поръчвана предварително или след излизането й на пазара в началото на 2015 г. В нейната цена от 150 щатски долара са включени две крушки, а всяка следваща ще струва 60 долара. 

     
Източник: Stack Labs

Ключови думи: Stack Labs   Alba   интелигентно осветление   интелигентни крушки  

Област: Lifestyle  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Lifestyle

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...