Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Създадоха безжични коледни лампички - 03.12.2014

03.12.2014   |   Начало»Lifestyle
 

Калифорнийски инженери изобретиха безжични коледни лампички. Иновативната празничнa декорация представлява светещи топки за елха с LED модули и е разработена в рамките на проекта Aura, реализиран чрез онлайн платформата за публично финансиране на проекти Kickstarter.

Безжичната коледна украса се захранва чрез технологията Power Ring, базирана на магнитен пръстен, който излъчва високочестотно променливо магнитно поле и индуцира ток в LED крушките. Лампичките за елха са създадени в три варианта: с прозрачна, матова и имитираща напукано стъкло повърхност, като във всяка топка има разноцветен LED модул.

Системата се управлява от приложение за мобилен телефон или таблет, което позволява включване и изключване на светлините, както и настройване на таймери и график през WiFi.

Към момента изобретението е все още във фаза прототип, но потребителите ще могат да украсяват елхите си с иновативните безжични лампички още през следващата Коледа, обещават създателите.

     
Източник: Aura

Ключови думи: Aura   коледни лампички   коледно осветление   безжично осветление   декоративно осветление  

Област: Lifestyle  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Lifestyle

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...