Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт ще доставя LED осветители за магазините на Теленор

28.01.2015   |   Бизнес
 
Окта Лайт България бе избрана за доставчик на LED осветлението в магазините на Теленор България. Компанията спечели търг за доставка на светодиодно осветление във връзка с цялостното обновяване на клиентските центрове на Теленор след ребрандирането на мобилния оператор.
 
В края на 2014 г. Окта Лайт извърши подмяна и редизайн на осветителните тела в първите 18 търгвоски обекта, когато бяха обновени най-големите магазини на Теленор в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Русе. Проектът ще продължи и в останалите клиентски центрове през 2015 г. 
 
"С подмяната на сегашните конвенционални осветители със светодиодни Теленор България ще постигне и значителна икономия на електроенергия, което освен положителния финансов ефект е в съответствие с ценностите на компанията и дългосрочната й стратегия за екологична отговорност", разказаха от Окта Лайт.
 
Новото светодиодно осветление на магазините на мобилния оператор е изпълнено изцяло с LED осветители от серията ESTRELLA, която намира широко приложение в ритейл зони, търговски центрове, офис сгради и молове. Светотехническите параметри и дизайнът на използваните осветители са съобразени и адаптирани към изискванията на възложителя.
 
"Освен високата ефективност, светодиодните осветители от серията ESTRELLA се характеризират с равномерно светоразпределение, гарантиращо постигането на много добра осветеност. То съдейства за визуалния комфорт на клиентите и служителите в търговските обекти. Осветителите се предлагат в голямо разнообразие от размери и мощности – от 11 W до 25 W, широк избор на цветни температури, разполагат с възможност за насочване за определени модели, което ги прави подходящи за многобройни приложения за целите на общото и акцентно осветление", обясниха от Окта Лайт.
     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   Теленор   светодиодно осветление   LED осветление   LED осветители   ESTRELLA  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...