Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

"Неосвет Лайтинг" модернизира осветлението на магазин "Флорис" във Варна - 18.02.2015

18.02.2015   |   Начало»Реализации
 
"Неосвет Лайтинг" стартира 2015 година с цялостно светлинно решение за подбор и подмяна на съществуващите осветителни тела в един от най-големите цветарски магазини в гр. Варна - "Флорис". 
 
Това е вторият по рода си проект на компанията след успешната подмяна на осветителните тела в друг магазин за цветя ("Флореста") през миналата година, по чиято препоръка беше иницииран проектът ''Флорис''.
 
"По молба на собствениците, които не бяха удовлетворени от работата на настоящите нестандартни осветителни тела с осем броя луминисцентни пури (Т8) и лошата осветеност, техническият екип на Неосвет Лайтинг предприе цялостен оглед на магазина. След съответните замервания бе установено, че осветеността на работната повърхност е по-малка от 250 lх с лошо светлоразпределение и тъмни петна, лош индекс на цветопредаване и неподходяща цветна температура за магазин в тази сфера на дейност. Неподходящото луминисцентно осветление не разкрива истинската красота на живите цветя и намалява работоспособността на служителите и това доведе до нуждата от спешна промяна в осветлението на магазина, предвид идващите празници. Нашите експерти изготвиха проект в рамките на два дена с очакваната разходна норма на електрическа енергия, както и разходите за подмяната на луминисцентното осветление изцяло с LED. Само за един работен ден бе извършена замяната, която по никакъв начин не се отрази на търговската дейност на магазина", разказаха от компанията.
 
Новомонтираните осветители осигуряват осветеност от над 500 lx и цветна температура от 3000 К и 4000 К (по препоръка на "NEOSVET"). По думите на специалистите това допринася за разкриването на палитрата от богати нюанси на живите цветя и уникалните продукти, плод на талантливите ръце на цветарите.
 
"По проект инвестицията се изплаща в рамките на една година при ежедневна работа на осветителят в рамките на десет часов работен ден, без прекъсване. Нека не забравяме, че доброто разпределение на светлината, цветната температура и индекса на цветопредаване допринасят също и за комфорта и доброто настроение на служителите", допълват от "Неосвет Лайтинг".
     
Източник: Неосвет Лайтинг

Ключови думи: Неосвет Лайтинг   Neosvet   Флорис   Флореста   интериорно осветление   търговско осветление  

Област: Осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...