Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Кръгла маса за влиянието на LED технологията в икономиката

25.03.2015   |   Предстоящо
 
Национална кръгла маса на тема "Въздействие на светодиодната технология върху енергетиката, икономиката и екологията на Република България" ще се проведе на 1 април т. г. в сградата на Българската стопанска камара в София.
 
Събитието е част от националната програма за честване на Меджународната годинана светлината под патронажа на президента Росен Плевнелиев. Организатори са Браншовата камара за светодиодни технологии в осветлението, Българската академия на науките, Българският национален комитет по осветление, Съюзът на физиците в България (СФБ), Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Научно-техническият съюз на енергетиците в България, и Българската стопанска камара.
 
В рамките на кръглата маса ще бъде популяризирана LED технологията и ползите за икономиката и ще бъдат представени положителни и отрицателни практики с цел развитие на енергийната ефективност и опазването на околната среда.
 
Програмата предвижда изказвания на тема "Въздействие на светодиодната технология върху енергетиката, икономиката и екологията на РБългария" – проф. д-р. Христо Василев; "Недобрите практики в обществените поръчки за осветление, предпоствка за чувствително нарушаване на обществения интерес" – инж. Атанас Панцерев; "Предложения за премахване на недобрите практики в обществените поръчки за осветление" – доц. д-р Красимир Велинов.
 
За повече информация и участие в кръглата маса: Биляна Бонева, технически сътрудник в БСК, тел.: 02/932 09 11; e-mail: b.boneva@bia-bg.com.
     
Източник: БНКО

Ключови думи: БНКО   Български национален комитет по осветление   светодиодно осветление   LED осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...