Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт стартира продажбите на първата LED крушка, произведена в България

13.05.2015   |   Бизнес
 
Окта Лайт България обяви, че стартира дистрибуцията на своята марка ритейл продукти OCTALED на българския пазар.
 
"OCTALED са първите LED крушки, произведени в България. Те са разработени и се произвеждат изцяло в завода ни в Годеч", обясниха от компанията.
 
Гамата от ретрофит продукти OCTALED включва сериите PRO и ECO, които са аналози на най-разпространените на пазара конвенционални лампи с цокъл Е27 и мощности 40 W, 60 W и 75 W.
 
OCTALED PRO са насочени както към индустриални приложениия, така и за осветление в бита. Предлагат се с мощности 5,5 W, 6,5 W и 7,5 W. "Изделията от тази серия се характеризират с изключителна ефективност и много дълъг срок на експлоатация. Те са едни от малкото LED лампи от най-висок енергиен клас А++, които са в продажба на европейския пазар", обясниха от Окта Лайт. Всички продукти PRO са димируеми и със стандартна гаранция от 60 месеца.
 
Серията OCTALED ECO са LED крушки от ново поколение с мощности 5 W, 8 W И 9,5 W. Те са предназначени предимно за осветление в домакинствата. Според производителя използването им гарантира над 80% намаление на електроенергия спрямо еквивалентните мощности ЛНЖ. Предлагат се с гаранция от 36 месеца.
 
Продуктовата гама на OCTALED се допълва от сериите CANDLE и F01. И двете серии са с цокъл E14, като първата се предлага в мощности 3,5 W и 5 W, съответно аналози на 25 W и 40 W ЛНЖ. Втората е подходяща за определени видове тела за декоративно осветление, хладилници, абсорбатори, шевни машини и други.
 
"Всички изделия OCTALED на Окта Лайт България се произвеждат според действащите стандарти за качество и нормативните изисквания на европейското законодателство за екопроектиране на светодиодни лампи. LED лампите се придружават от сертификати, издадени от независима специализирана лаборатория в ЕС", споделиха от българската компания.
 
От началото на май т. г. LED крушките OCTALED могат да бъде закупени в големи български търговски вериги, както и през най-големия онлайн търговец в страната. През същия период Окта Лайт България започна дистрибуция на изделията с марка OCTALED в Италия и Румъния.
     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   OCTALED   LED крушки   светодиодни крушки   LED осветление   ретрофит осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...