Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

LG Innotek лансира на европейския пазар "независим" LED драйвер

LG Innotek, глобален производител на материали и компоненти за осветителната индустрия, обяви, че започва серийно производство на супертънък 37-ватов драйвер за светодиоди.

"Драйверът е независим, защото може да се монтира вътре или извън осветителното тяло. Опасността от токов удар при външен монтаж е сравнително по-малка отколкото при драйверите за вътрешно монтиране. Новият драйвер за светодиоди има много висок коефициент на полезно действие (над 90 процента). Той генерира по-малко топлина благодарение на структурата на електрическата верига, оптимизирана за конкретния дизайн", поясняват от LG Innotek.

Компанията възнамерява още през тази година да започне да внедрява новия независим драйвер във вътрешни и външни инсталации, както и да установи контакти с местни дистрибутори в Европа.

"LG Innotek натрупа значителен опит и технологично ноу-хау, разработвайки и произвеждайки драйвери за светодиоди за електронни устройства през последните 15 години. От 2010 година до днес компанията доставя LED драйвери и системи за безжично управление за светодиодно осветление на производители на осветителни тела в Европа, САЩ и Япония", допълват от фирмата.

През 2013 г. LG Innotek разработи система за безжично управление на светодиодно осветление, която може да се използва с четири широко разпространени технологии за безжична връзка – WiFi, Bluetooth, Zigbee и Z-Wave. Компанията доставя и комплекти от LED чип, осветително тяло (LED package) и драйвер.
 

     
Източник: LG Innotek

Ключови думи: LG Innotek   LED драйвери   светодиодно осветление   WiFi   Bluetooth   Zigbee   Z-Wave  

Лумекс Лайтинг
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...