Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Амара Лайтинг представи нова цветна серия COB светодиоди Bartender

17.06.2015   |   Технологии
 

От началото на м. юни т. г. Амара Лайтинг предлага нови цветни светодиоди със специфична дължина на вълната от Lustrous Technology. "Цветната серия Bartender се състои от 6 много наситени плътни цвята в 3 различни типа светодиоди – XOB Light engine-220 V, COB светодиоди 20 W и 45 W", разказаха от Амара Лайтинг.

"Сериите Bartender са с различен от традиционните едноцветни светодиоди дизайн - използван е фосфор директно от широкия цветен спектър. По този начин нивото на интензитета на светлината е далеч по-балансирано, а полученият цвят е хомогенен и естетичен. Традиционно, при създаването на смесени цветове се използват чипове на 3-те основни цвята - червен/зелен/син. Този метод обаче с времето може да се окаже несигурен, ако един от чиповете изгори или отслаби силата си на светене. В сериите LUSTROUS Bartender се използва фосфор, взет директно от широкия цветен спектър, а чиповете са само сини. По този начин се избягва проблемът с евентуално изменение на цвета във времето. В допълнение, сериите LUSTROUS Bartender използват патентована оптика за увеличаване на светлинния поток и защита от окисляване", допълниха те.

От Амара Лайтинг подчертаха, че освен наситените и визуално много привлекателни цветове, те имат и практическа употреба - светодиодът „whiskey soda“, например, е изключително подходящ за осветяване на всякакви хлебни и тестени изделия. "20 W и 45 W COB вариантите са с патентованото силиконово покритие на Lustrous Technology, което защитава продукта от влагата", информираха от компанията.

     
Източник: Амара Лайтинг

Ключови думи: Амара Лайтинг   COB светодиоди   BARTENDER  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...