Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Zhaga публикува нов документ със спецификации за LED компоненти - 17.06.2015

17.06.2015   |   Начало»Технологии
 

Zhaga Consortium публикува книга 9 с най-новите си спецификации за LED компоненти. Book 9 е спецификация за светодиодни осветителни системи, които се състоят от пръстеновидни LED модули и отделен LED драйвер. Документът може да бъде изтеглен от уебсайта на консорциума.

LED модулите, дефинирани в Книга 9, са малки по размер, с проста конструкция и височина едва 4 милиметра. Светлинният им поток е в границите от няколко стотици до няколко хиляди лумена.

Тези характеристики означават, че светодиодните осветителни системи, изработени според спецификацията в Book 9, са много подходящи за прилагане в LED осветителни тела за масово потребление,като малки прожектори; осветителни тела, монтирани на дълги носачи (track lighting) и други компактни решения.

"Zhaga се развива, за да отговори на нуждите на пазара на осветителните тела", заяви Муса Унмехопа, генерален секретар на Zhaga Consortium. "В сравнение с предишните документи, които бяха насочени към професионалните системи за светодиодно осветление, Book 9 е насочена предимно към потребителския сектор", добави той.

     
Източник: Zhaga Consortium

Ключови думи: Zhaga Consortium   спецификации   LED компоненти  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...