Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Давид Холдинг внедри софтуерно решение за оценка на общественото осветление в Столична община

08.07.2015   |   Реализации
 
Давид Холдинг внедри GIS/CAD решение на Bentley Systems, предназначено за оценка на съоръженията на общественото осветление и планиране на ремонтните дейности на територията на Столична община, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от българската компания.
 
Проектът, изпълнен от Давид Холдинг, включва инвентаризация на елементите на публичното осветление чрез детайлно проучване на терена с помощта на специализирани екипи, проектиране, внедряване и поддръжка на информационната система за мониторинг и управление на инфраструктурата. Внедрената географска информационна система обхваща дейностите на цялата дирекция "Транспортна инфраструктура". С помощта й може да се извършва реална оценка за текущото състояние на съоръженията на общественото осветление – стълбове, осветителни тела, светлинни източници, електрически табла и др. - както на техните количества, така и на състоянието им.
 
Софтуерното решение на Bentley Systems предлага разнообразни и лесни за използване инструменти за управление и съхранение на данните. То е базирано на архитектура с отворен код, която позволява разширяване на функционалния обхват и включване на други дейности на Столична община.
     
Източник: Давид Холдинг

Ключови думи: Давид Холдинг   Bentley Systems   Столична община   ГИС   GIS/CAD  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...