Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Община Балчик спечели проект за подмяна на уличното осветление

08.07.2015   |   Проекти
 
Община Балчик съобщи, че е одобрена за реализиране на проект от Националния доверителен екофонд на стойност над 3 млн. лв. за подмяна на уличното осветление във всички населени места. 
 
Планираната подмяна на старите осветителни тела с нови ще доведе до икономия на електрическа енергия, по-голяма надеждност на системата, намаляване на загубите и степента на аварийност, както и разходите за поддръжка.
 
Според общината изготвеният анализ показва, че през последните 10 години не са предприемани действия за подобряване на уличното осветление в селата, а извършваните обновявания са само на територията на град Балчик. Пречка за подобряване на инфраструктурата на уличното осветление е била високата стойност на инвестицията, особено в село Кранево и по панорамния път между Балчик и Албена. Анализът показва, че с прилагането на проекта се очаква нетна икономия на година в размер на 321 984 лв.
     
Източник: община Балчик

Ключови думи: община Балчик   улично осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...