Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Philips и ABB ще си сътрудничат в областта на домашната автоматизация - 08.07.2015

08.07.2015   |   Начало»Бизнес
 
Системата за безжично управление на осветление Philips Hue цялостно ще бъде интегрирана в системата за домашна автоматизация i-Jia на ABB, обявиха от Royal Philips. Сътрудничеството между двете фирми се осъществява и с цел цялостно популяризиране на технологиите за интелигентните домове в Китай.
 
С помощта на мобилно приложение за i-Jia потребителите ще могат да управляват осветителните тела на Philips Hue, както и своя телевизор, завеси и друга домакинска техника.
 
"Напредъкът в сферата на интелигентните и свързани технологии дава тласък в разработката на интелигентните домове и сгради. Като технологичен лидер в тази сфера ABB се цели да изпълни желанието на потребителите за повече комфорт у дома, като същевременно сведе до минимум потреблението на енергия и въздействието върху околната среда. Партньорството ни с Philips и интеграцията между ABB i-jia и Philips Hue дава възможност на хората да управляват дама си с едно натискане на бутона", отбеляза Поченг Гай, ръководител на подразделението за продукти ниско напрежение на ABB в Китай.
 
"Във Philips вярваме, че свързаното осветление е крайъгълният камък в IoT и активно си сътрудничим с водещи световни компании, за да ускорим неговото приложение в развитието на пазара на интелигентни домове. С ABB разширяваме сътрудничеството, което имаме в професионалния сектор чрез обединяването на нашите системи за осветление със системите на ABB за автоматизация в малки и средни търговски сгради. Новото сътрудничество с ABB ще подобри развитието на интелигентните домове", сподели Ерик Ю, вицепрезидент на Philips Lightning в Китай.
     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   Philips Lightning   Philips Hue   ABB   i-Jia   интелигентни домове   интелитентно осветление   домашна автоматизация  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...