Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Siemens инсталира над 4500 LED улични лампи в Манчестър, САЩ - 15.07.2015

15.07.2015   |   Начало»Реализации
 
Siemens ще замени 9000 улични лампи със светодиодни в Манчестър, щата Ню Хампшър в САЩ, съобщиха от компанията. Близо 4500 лампи вече са монтирани, а работата по останалите трябва да приключи до края на септември. Siemens ще отговаря и за последващото обслужване и поддръжка.
 
Очаква се светодиодната технология да донесе значителни финансови ползи на града. Консумацията на енергия ще намалее с 60%, а годишните икономии от разходите за енергия и поддръжка като смяната на крушки ще възлизат на 500 хил. щатски долара. 
 
Манчестър е първият град в Ню Хемпшир, който заменя уличното си осветление с дълготрайни, енергийно ефективни светодиодни улични лампи.
 
"Светодиодите са по-ярки от традиционните източници на светлина и осигуряват по-голяма безопасност и сигурност на обществените места. Друг важен фактор е консумацията им на енергия. Европейските улични лампи използват около 60 тераватчаса (60 млрд. киловатчаса) електроенергия на година, или 2,5% от цялото потребление на ЕС. Широката употреба на светодиоди може да намали годишното енергийно потребление с 64% до 22 тераватчаса, което се равнява на 19 млн. тона по-малко емисии CO2", обясняват от Siemens.
     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   светодиодно осветление   улично осветление   улични лампи   LED лампи  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...