Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Philips инсталира LED осветление на 400-годишния мост над река Тунджа в Одрин - 02.09.2015

02.09.2015   |   Начало»Реализации
 
Royal Philips инсталира LED осветление на 400-годишния мост над река Тунджа в Одрин, Турция. 
 
Проектът е организиран съвместно с офиса на валията на Одрин и е част от инициативата на компанията за подчертаване на идентичността на турските градове. Светодиодите разкриват архитектурните детайли по моста, без да разрушават историческите му особености.
 
Системата за свързано осветление от Philips е инсталирана без завинтване и пробиване, за да запази структурната цялост на моста. Светодиодите са специално подбрани, тъй като са устойчиви на атмосферните влияния и издържат на наводнения и потопи.
 
"От Philips вярваме, че можем да разширим идеята за запазването на историческите паметници като ги съживим с помощта на осветление. Бихме искали да благодарим на офиса на валията на Одрин за подкрепата при управлението на целия процес и тяхното оценяване на ролята на осветлението за запазването и подчертаването на културното ни наследство", заяви Йозге Сюзен, маркетинг директор на Philips Lighting в Турция.
 
Осветлението очертава сводовете като най-важния архитектурен елемент на моста. Вътрешната и външната част на купола по средата на моста също е осветена с палитра от богати цветове.
     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   LED осветление   архитектурно осветление   светодиоди   река Тунджа  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...