Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Royal Philips с нов главен финансов директор - 21.10.2015

21.10.2015   |   Начало»Кариери
 
Royal Philips назначи Абхижит Бхатачаря, досегашен главен финансов директор на Philips Lighting и ръководител на проекта за създаването на отделна компания от подразделението Lighting, за главен финансов директор на Royal Philips на поста на Рон Уирахадиракса.
 
Рон Уирахадиракса, който повторно се присъединява към Philips през 2008 г., се оттегля от борда на директорите и изпълнителния комитет на компанията и ще се присъедини към компания в друг промишлен сектор от 1 декември т.г.
 
"Искам да благодаря на Рон за изключителния му принос по време на решаващ период в трансформацията на Philips и за подкрепата му в развитието на стратегическа промяна и оперативно подобрение. Щастлив съм да обявя Абхиджит за нашия нов главен финансов директор. Уверен съм, че опитът му, в комбинация с подкрепата, която ще получи от Рон през идните седмици, ще осигури плавен преход", заяви главният изпълнителен директор на Royal Philips Франс ван Хоутен.
 
Абхижит Бхатачаря се присъединява към Philips през 1987 г. и е заемал различни ръководни роли в компанията за Азиатско-тихоокеанския регион, Европа и САЩ. Той е ръководи екипа, отговорен за цялостното планиране и изпълнение на процеса на разделяне на Philips в две нови компании – за осветление и за здравеопазване и потребителска електроника, като се отчита директно пред главния изпълнителен директор Франс ван Хоутен. Бхатачаря ще се присъедини към изпълнителния комитет на Philips и ще бъде номиниран за позиция в Борда на директорите.
     
Източник: Philips

Ключови думи: Royal Philips   Абхижит Бхатачаря   Франс ван Хоутен  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...