Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Light+Building ще постави акцент върху безопасността и технологиите за сигурност - 13.03.2016

13.03.2016   |   Начало»Предстоящо
 
Следващото издание на Light+ Building ще се проведе от 13 до 18 март 2016 г., но подготовката за него отдавна е в ход. Очаква се над 2500 фирми да вземат участие в мащабното събитие, за чието провеждане са предвидени общо 22 зали в изложбения център Messe Frankfurt.
 
Българското участие на търговския панаир се осъществява със съдействието на Германо-Българската индустриално-търговска камара като официален представител на Франкфуртския панаир в България.
 
“От нас могат да се закупят входните карти на преференциална цена, които включват безплатно пътуване за Франкфурт и региона. Можем да подадем и информация относно организирането на посещението”, пояснява Мила Павлова, представител на Франкфуртски панаир в България.
 
Light+Building традиционно представлява комбинация между инженерни решения за осветление и сградно управление, като тези две области допълнително се доближават чрез съвременните технологии за автоматизация.
 
В рамките на мащабния форум ще се проведат редица дискусионни форуми, конференции, награди за иновации и светлинни шоута с акцент върху интелигентните решения, технологии и водещи тенденции в индустрията, които правят сградите по-икономически ефективни и повишават комфорта, сигурността и стандарта на живот.
 
На този форум специализираните посетители от цял свят очакват да се запознаят с нови продукти и интелигентни решения за енергийна ефективност и сградно управление.
 
За да отговори на тези очаквания, Light+Building включва и специализирана допълнителна програма, която обхваща изнасяне на доклади за най-актуалните разработки в сектора от експерти в различни области, които в поредица от лекции ще дадат примери за добри практики. Най-иновативните продукти ще бъдат удостоени с награди, а най-новите тенденции ще бъдат отличени в специализирани програми.
 
Акцент на изложението ще бъде поставен главно върху безопасността и технологиите за сигурност, например изграждането на сградните информационни модели (BIM).
 
“Съществува широка гама многопластови предложения по конкретни теми за всички търговски посетители, включително архитекти, инженери, проектанти, интериорни архитекти, дизайнери, търговци на едро и дребно, както и всички, работещи в индустрията”, коментират организаторите на събитието.
 
Новото специализирано шоу Digital Building е в духа на мотото на изложението – “Където модерните пространства оживяват”, и допълва концепцията “цифрово – индивидуално – мрежово” чрез редица примери за различни и интересни технически решения. В центъра на вниманието на шоуто ще бъде темата “Помещения в нежилищни сгради”.
 
Ще бъдат представени модели за приложение на технологии и систематична мрежова интеграция на компонентите в модерните помещения. Последните разработки в различните области на строителните услуги ще бъдат разглеждани на различни пространствено обособени в изложбения център “технологични острови” като част от мрежови системи.
 
В допълнение, централната зона на специалното шоу ще покаже различните възможности за приложение на новите разработки, които се налагат на пазара с нарастващата цифровизация на строителните технологии.
 
Атракция за архитектите, интериорните дизайнери и търговците на осветителна техника ще бъде Trend Forum, който ще представи тенденциите в жилищния сектор за периода 2016-2017 г. ексклузивно за Light+Building. В рамките на този форум участниците ще се запознаят с различни жилищни конфигурации и избрани продукти, интегрирани в стаи с необичаен дизайн, като в основата на демонстрациите ще бъдат четири стилистични тенденции.
 
Предотвратяването на инциденти, здравето и безопасността на работното място ще са основна тема на част от паралелните събития. Този раздел е предназначен за младите хора, които в момента се обучават в сектора, и предоставя специализирана информация за повишаване на безопасността. След приключването на семинарите на участниците ще бъдат връчвани сертификати за участие.
     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   Франкфуртски панаир   Light+Building   ГБИТК   сградно управление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...