Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Организаторите на Light+Building 2016 очакват ръст на изложители и посетители

02.12.2015   |   Бизнес
 
Интелигентните сгради и технологии ще са основен акцент на водещото изложение за иновации в областта на осветлението, електроинженерството и домашна и сградна автоматизация Light+Building 2016. Това стана ясно по време на пресконференцията за събитието, която се проведе на 25 ноември т. г. във Виена, Австрия. Участие в предишното издание на изложението взеха над 2400 изложители и 211 хил. посетители, а организаторите предвиждат през 2016 г. те да са съответно със 7% и 8% повече.
 
"Времето не спира, технологичното развитие – също. Затова управлението на ресурсите и технологиите за безопасност са въпроси, на които трябва да обърнем внимание. На Light+Building 2016 пазарните лидери ще представят редица продукти и решения от областта на технологиите за безопасност и защита от хакерски атаки, енергийна ефективност, намаляване на емисиите на въглероден диоксид и много други", обясни старши вицепрезидентът на Франкфуртския Панаир Ирис Йеглица-Мосхаге по време на пресконференцията.
 
Light+Building ще се проведе от 13 до 18 март 2016 г. във Франкфурт, Германия под надслов "Където модерните пространства оживяват", а официалното мото на изложението е "Digital – Individual – Networked" ("Цифрово – Индивидуално – Мрежово") - три ключови елемента за създаването на модерни жилищни пространства. Сред останалите акценти на международния форум ще са интелигентните измервателни уреди и енергийни мрежи, възможностите за контрол на интелигентни домове чрез приложения за iOS и Android, сградните информационни модели (BIM). В областта на осветлението Light+Building ще се съсредоточи върху модерните стилистични елементи, технологиите за контрол на осветлението, адаптирани според естествения ход на дневната светлина, както и осветлението с акцент върху човека, включително лечебно осветление и осветление за по-добър сън.
 
Повече за подготовката на предстоящото издание, както и за очакванията на организаторите четете в специалното интервю на Мария Хаселман, директор на Light + Building, Messe Frankfurt, в предстоящия юбилеен брой на сп. ТД Инсталации
     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Light+Building   Messe Frankfurt   Франкфуртски панаир   интелигентни сгради   технологии за безопасност  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...