Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Tridonic продава направлението си за светлинни знаци и табели на AgiLight

02.12.2015   |   Бизнес
 
Австрийският производител на LED компоненти и системи Tridonic съобщи, че е продал своето направление за светлинни знаци и табели Tridonic Signage на американската компания AgiLight.
 
Така тексаското дружество се превръща в един от най-големите доставчици на LED продукти за пазара на решения за светлинна сигнализация. Основните клиенти на AgiLight са в САЩ, Латинска Америка и Близкия изток, а на Tridonic - в Европа, Азия и Австралия.
 
AgiLight ще предложи на всички служители на Tridonic Signage нови договори на същите позиции. AgiLight ще продължи да използва търговските марки на Tridonic Signage и Talexx Signage и да предлага съществуващото продуктово портфолио на Tridonic Signage в допълнение към собствените си марки светодиодни системи SignRayz и BoxRayz. 
 
Заводът на Tridonic в Йенерсдорф, Австрия ще продължи да доставя LED компоненти и комплекти за светлинните знаци и табели на AgiLight.
     
Източник: Tridonic

Ключови думи: Tridonic   AgiLight   Tridonic Signage   Talexx Signage   SignRayz   BoxRayz   светлинни знаци   светлинни табели   светлинна сигнализация  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...