Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Еtra внедри своята интелигентна система за управление на техническото обслужване eTRACK в Мадрид

18.12.2015   |   Реализации
 
GRUPO Еtra завърши проект за внедряване на своята иновативна система за управление на техническото обслужване eTRACK в испанската столица Мадрид.
 
Системата ще насочва 120 превозни средства (в това число камиони с различна товароподемност, микробуси, кранове и др.), които осигуряват поддръжката на някои ключови интелигентни инфраструктурни обекти и системи, свързани с осветлението на Мадрид.
 
Технологията eTRACK се използва всеки ден от предприятията, отговарящи за осветлението в града, обединени в консорциума Luz Madrid, в който Еtra играе важна роля. С помощта на системата се реализира интелигентна поддръжка на някои от ключовите инфраструктурни системи в Мадрид като осветлението на обществени места, улици и обекти на градския транспорт, паркове и градини, фонтани, тунели и подземни пешеходни участъци.
 
"Системата за управление на техническото обслужване eTRACK допринася за оптимизиране на използването на ресурсите на фирмите по поддръжката – човешки труд, материали или превозни средства,като това води до съществено намаляване на разходите и повишаване на качеството на обслужването. Системата на Еtra помогна на тези, които вече я ползват, да увеличат ефективността си с повече от 30%", обясняват от компанията.
 
Технологията eTRACK дава възможност за установяване на местоположението в реално време. Основната й отличителна черта е, че предлага както на централното управление, така и на екипите, действащи на място, да оптимизират планирането и изпълнението на своите задачи, включително при реакция на неочаквани събития и при автоматичното преподреждане на приоритетите в случай на инциденти. Освен това eTRACK повишава безопасността и сигурността на екипите и намалява въглеродния отпечатък от цялостната дейност на предприятията в тази сфера.
 
Внедрената в Мадрид е най-голямата система eTRACK в Европа до този момент. В световен мащаб най-голямата система eTRACK е внедрена в Сао Пауло, Бразилия, и в нея са обхванати повече от 5000 превозни средства.
     
Източник: Еtra

Ключови думи: Еtra   Етра   eTRACK   системи за управление на осветлението  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...