Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Лумекс Лайтинг, Красимир Киров: Тоководящите шини са все по-широко използван метод за решаване на осветителни задачи

12.01.2016   |   Начало»Експертно
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Уважаеми г-н Киров, разкажете за някои от най-интересните приложения и решения в съвременната осветителна техника.
Осветителната техника днес се развива изключително динамично. В отговор на това нашият партньор – италианската фамилна компания с десетилетна история в сферата на технологичното производство A.A.G Stucchi, постоянно развива и обновява продуктовата си гама. В този ред на мисли, тази година компанията представи новата трифазна тоководяща система OneTrack Eurostandard Plus за монтаж на светодиодни и конвенционални осветители при изграждане на нови и реновирането на вече съществуващи обекти в търговския и публичен сектор.
Друг основен акцент в партньорската ни дейност със Stucchi е предоставянето на изключително професионално и ефективно решение за отвеждане на топлината, генерирана от светодиодните осветители, както и LED лампите. Миналата година италианският производител на фасунги Stucchi придоби компания, специализирана в производството на екструдиран алуминий. Така се стигна до създаването на готово решение в помощ на производителите на LED лампи и осветители, които търсят качествено охлаждане за своите изделия. Радиаторите на Stucchi решават бързо, сигурно и интелигентно този сериозен проблем. Можем да препоръчаме на клиента подходящия радиатор, който да гарантира оптимална ефективност и дълъг експлоатационен цикъл на неговото изделие. Това се постига благодарение на специалния метод за изчисление, с който разполагаме. Разбира се, италианците са помислили и за дизайна, като дават възможност на клиента за голям избор от цветове за изработка на радиаторите.
 
Какви приложения намират тоководящите системи в осветителната практика? Какви предимства осигуряват и за какви обекти?
Използването на тоководящи шини за закрепване на осветителни тела е все по-широко използван метод за решаване на светлинни задачи, защото проектантите и инсталаторите вече са се убедили в предимствата му. Благодарение на този метод за монтаж на осветителите вече можем да постигнем много по-ефективно разпределение и насочване на светлината точно там където тя е нужна. Магазинерите успяват да привлекат вниманието на своите клиенти точно върху предлаганите стоки и услуги, именно посредством насочването на светлинния сноп, там където са изложени продуктите. Това е и предназначението на LED и конвенционалните прожектори, които са монтирани върху тоководяща шина.
Системата OneTrack Eurostandard Plus от Stucchi предлага пълна свобода и гъвкавост на клиента по отношение на това да извършва размествания и пренасочване на светлината. Този продукт предлага изключителни предимства и при осветяването на различни видове изложбени зали и шоуруми, където акцентирането върху конкретен обект или зона са от съществено значение. 
     
Източник: Лумекс Лайтинг

Ключови думи: Лумекс Лайтинг   Lumex Lighting   A.A.G. Stucchi   OneTrack Eurostandard Plus   тоководящи системи  

Подобни статии

Лумекс Лайтинг, Красимир Киров: Акцент в гамата ни е иновативна тоководяща система от Stucchi


LUMIAL на A.A.G. Stucchi придава форма на вашите светлинни идеи


Италиански тоководещи шини и системи за LED осветление с възможност за управление


Лумекс Лайтинг, Красимир Киров: Акцент в гамата ни е иновативна тоководяща система от Stucchi


Лумекс Лайтинг: Използването на роботизирани системи подобрява ефективността на производството

NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Експертно

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...