Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Фирма Габровски подмени осветителни тела в 60 обекта на OMV - 05.02.2016

Специалистите от фирма Габровски в партньорство с Philips България реализираха иновативен проект за подмяна на съществуващите осветителни тела в търговските обекти на OMV България.
 
От фирма Габровски съобщиха, че след детайлно обследване на осветителната инсталация в рамките на 2 месеца са подменени общо 480 конвенционални осветителни тела със светодиодни в 60 бензиностанции на OMV в цялата страна.
 
Използвани са два модела на Philips: BBP400 ECO106-3S/757 I PRW WH CFRM-1 и BCS400 ECO106-3S/757 I PRM WH MDU. Гаранцията на осветителите е 5 г., а след внедряването им eнергийната ефективност е повишена със 70%.
 
“След реализиране на пилотен проект се установи, че постигнатите резултати отговарят напълно на заложените параметри в проекта, както и на очакванита на инвеститора. Освен икономия на ел. енергия, ползите от подмяната със светодиодни осветителни тела са: дълъг експлоатационен живот; малки разходи за поддръжка; подобрени светотехнически характеристики; новите осветителни тела не се нуждаят от време за стартиране при внезапно спиране на ел. захранването, и не на последно място съвремения дизайн на осветителните тела с марка Philips”, обясниха от фирма Габровски.
     
Източник: Габровски

Ключови думи: Габровски   Gabrovski   OMV   ОМВ   Philips   светодиодно осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...