Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Електростарт ще представи разнообразни новости на Light+Building 2016

02.03.2016   |   Технологии
 
Електростарт ще вземе традиционно участие на международното изложение Light+Building от 13 до 18 март във Франкфурт, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от компанията. 
 
През тази година акцент на щанда на Електростарт (F71, зала 4) ще бъдат високият клас електронни дросели за флуоресцентни лампи, разработената допълнително икономична серия електронни дросели, LED конвертори от типа Constant current, предназначени да захранват последователно свързани светодиоди в т.нар "стринг" или СОВ (Chip on board), мощни светодиоди, състоящи се от няколко стринга; както и пълна серия от магнитни дросели с изключително ниски загуби, напълно отговарящи на изискванията ЕС за енергийна ефективност на изделията от този тип. Ще бъдат демонстрирани и образци от цялата продукция на фирмата, които отговарят на най-високите индустриални стандарти и са сертифицирани от водещите световни лаборатории за качество.
 
"Участието в най-голямото световно изложение за осветление и строителство Light+Building за повечето фирми от тези две индустрии е голямо предизвикателство и сериозен критерий за развитието им, качеството на продукцията им и мястото им сред водещите компании в съответния бранш. Електростарт участва в събитието от 2004 г. без прекъсване и всяка година представя нови продукти и добавя нови клиенти към широкия спектър на компаниите, с които работи - повече от 45 държави, разположени на четири географски континента. Както и досега, целите, които Електростарт преследва с участието си на Light+Building 2016, са свързани с позиционирането на компанията сред най-успешните търговски марки  европейски производители в бранша, успешно конкурираща водещите компании с качествени продукти и пълнота на продуктовата гама. Light+Building е и мястото, на което се срещаме с нашите досегашни бизнес партньори, търсим нови доставчици на компоненти за нашите продукти и печелим нови клиенти", споделиха от компанията.
     
Източник: Електростарт

Ключови думи: Електростарт   Electrostart   Light+Building   Messe Frankfurt   Франкфуртски панаир   електронни дросели   флуоресцентни лампи   LED конвертори  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиПроектиПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеБизнесОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...