Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Advance Energy and Engineering ще представи технологии за въвеждане на естествeно осветление в сгради

02.03.2016   |   Предстоящо
 
Семинар-обучение на тема "Съвременни решения и технологии за въвеждане на естествена светлина в различни помещения" ще проведе фирма Advance Energy and Engineering на 11 март т. г. в хотел Арена ди Сердика в София.
 
Гост-лектор ще бъде д-р Дженаро Бракале, основател и президент на Solarspot International - водеща компания в областта на естествeното осветление. Той ще разкаже в детайли за светловодните системи за естествена светлина и положителните ефекти от изграждането им. Гостите на семинара ще получат информация за внедряването на светловодни системи в производствени и логистични центрове, халета, хотели, търговски и жилищни обекти и административни сгради.
 
"Светловодните системи за естествена светлина, осигуряват осветление с изцяло дневна светлина, без да е необходима електроенергия през деня. За тъмната част от денонощието, или за много мрачни дни през зимата, системата е оборудвана с LED модул, посредством който се осигурява 24 часова поддръжка на нужната нормена осветеност", обясняват от фирма Advance Energy and Engineering, която е изключителен представител на марката Solarspot International в България и предлага инженеринг, доставка и инсталация на системите за въвеждане на естествена светлина.
 
За допълнителна информация и заявки за участие в семинара: office@aее.bg, +359 88 683 0090, +359 88 584 3700.
     
Източник: Advance Energy and Engineering

Ключови думи: Advance Energy and Engineering   Адванс Енерджи енд Инжиниъринг   Solarspot International   естестевно осветление   светловодни системи  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...