Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Advance Energy and Engineering проведе семинар за естествeно осветление в сгради

16.03.2016   |   Събитията
 
Семинар-обучение на тема "Съвременни решения и технологии за въвеждане на естествена светлина в различни помещения" проведе фирма Advance Energy and Engineering на 11 март т. г. в хотел Арена ди Сердика в София.
 
Специален гост-лектор на събитиeто беше д-р Дженаро Бракале, основател и президент на Solarspot International - водеща компания в областта на естествeното осветление. Той сподели детайли за светловодните системи за естествена светлина и положителните ефекти от изграждането им. Гостите на семинара получиха информация за внедряването на светловодни системи в производствени и логистични центрове, халета, хотели, търговски и жилищни обекти и административни сгради.
 
Светловодните системи за естествена светлина, осигуряват осветление с изцяло дневна светлина, без да е необходима електроенергия през деня. За тъмната част от денонощието, или за много мрачни дни през зимата, системата е оборудвана с LED модул, посредством който се осигурява 24 часова поддръжка на нужната нормена осветеност.
 
Advance Energy and Engineering е изключителен представител на марката Solarspot International в България и предлага инженеринг, доставка и инсталация на системите за въвеждане на естествена светлина.
     
Източник: Advance Energy and Engineering

Ключови думи: Advance Energy and Engineering   Адванс Енерджи енд Инжиниъринг   Solarspot International   естестевно осветление   светловодни системи  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...