Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Семинар за новостите от Light+Building ще се проведе в София

01.04.2016   |   Предстоящо
 
Семинар на тема "Новости в осветлението в Light+Building 2016" ще се проведе на 1 април т. г. в Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски" в София. Организаторите са Българският националния комитет по осветление (НКО), Минно-геоложкият университет "Св. Иван Рилски" (МГУ), Браншовата камара по светодиодни технологии в осветлението (БКСТО) и Камарата на  инженерите  в  инвестиционното  проектиране (КИИП).
 
Семинарът ще бъде открит в 14:00 ч. в Aула "Максима" на  МГУ. Модератор ще бъде доц. д-р. инж. Красимир Велинов, председател на НКО.
 
Сред темите, предвидени в програмата, са: "Споделяне на впечатления на участници в изложението Light+Building 2016", "Култура на светлотехническото проектиране" (проф. д-р. инж. Радослав Кючуков), "Презентация на проекта  за подобряване на градската среда" (проф. д-р. инж. Христо Василев), "Представяне на машини и материали за IP защита на светодиодни и електронни модули. Технология на шприцване при ниско налягане" (инж. Красимир Димов, 3В Електроника).
 
Водещото европейско изложение Light+Building се провежда от 13 до 18 март т. г. във Франкфурт с участието на десет български компании.
     
Източник: НКО; снимка: МГУ

Ключови думи: НКО   МГУ   БКСТО   КИИП   Light+Building  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...