Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

НКО представи основните технологични тенденции на Light + Building 2016

06.04.2016   |   Събитията
 
Основните технологични тенденции на тазгодишното издание на изложението Light + Building, което се проведе от 13 до 18 март т.г. във Франкфурт, бяха представени на семинар "Новости в осветлението в Light + Building 2016" в Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски" в София. Семинарът бе организиран от Българския националния комитет по осветление (НКО), а модератор на презентациите беше председателят на НКО доц. д-р инж. Красимир Велинов.
 
"Изложителите демонстрираха основно технологии, свързани с енергийната ефективност, интелигентното осветление и т.нар. "human-centric design". Акценти бяха максималната производителност и енергийна ефективност за уличното осветление, както и осветлението у дома", сподели проф. д-р инж. Христо Василев.
 
"Голям брой производители бяха обърнали внимание и на осветителите със светлоразпределение "Batwing", заради неговата висока равномерност и добър коефициент на предаване на контраст. Бяха представени и много технологии, създаващи предпоставка за получаване на Batwing СРК", допълни Христо Василев.
 
Своите впечатления от мащабното изложение споделиха и Христо Василев от BSM, Ганчо Ганчев от Solar LED Power, Иво Върганов от Rommtech и др. По време на семинара бяха представени и иновативна технология за формоване при ниско налягане, както и материали за IP защита на светодиодни и електронни модули от 3B Електроника.
 
     
Източник: TLL Media

Ключови думи: НКО   Light+Building   МГУ   BSM   Rommtech   3B Електроника  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...