Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Стенс спечели нови международни клиенти и бизнес партньори на Light+Building 2016 - 20.04.2016

20.04.2016   |   Начало»Бизнес
 
Стенс определи участието си на Light+Building от 13 до 18 март т. г. във Франкфурт като сериозен критерий за развитието и качеството на предлаганите осветители и инженерингови услуги. По време на изложението компанията e провела многобройни срещи и разговори с клиенти, настоящи и бъдещи бизнес партньори.
 
"Целите, които си поставихме, са свързани с позиционирането ни сред най-успешните търговски марки и европейски производители. Изключително удовлетворени и развълнувани сме да признаем, че Стенс предлага продукти, конкурентни на водещите европейски компании. Това ни мотивира да продължаваме да работим отговорно за устойчивото развитие и налагане на марката ни", сподели Десислава Йорданова, главен изпълнителен директор на Стенс.
 
На своя щанд компанията представи разнообразни LED осветителни тела със съвременен дизайн и висока енергийна ефективност, подходящи за реализация на интериорно и екстериорно декоративно и основно осветление. Моделите се разработват както по дизайн на компанията, така и по индивидуални проекти на клиенти.
 
"LED oсветителните ни тела са изработени от дървесина, боядисана стомана, метал и пластмаса. Притежават подчертано индивидуален дизайн, разкриващ историята за произхода на естествения материал, като същевременно излъчват модерен уют и изтънченост, но без излишна претенциозност. Нашият щанд се радваше на интерес от страна на многобройните интернационални посетители, оценявайки дизайн, качество и характеристики на нашите осветителни ни тела. Усилията ни за разработване и въвеждане на новите продукти в портфолиото на компанията не останаха незабелязани", обясни Десислава Йорданова. 
 
По време на Light+Building Стенс е поставила началото и на преговори с представители в Америка, но европейският пазар продължава да бъде основен приоритет за компанията.
     
Източник: Стенс

Ключови думи: Стенс   Stens   Light+Building   Десислава Йорданова  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...