Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Нова версия на мобилното приложение за Philips Hue

11.05.2016   |   Технологии
 
Philips Lighting представи новото мобилно приложение Philips Hue gen 2 за iOS и Android. 
 
Приложението за Philips Hue е с обновен външен вид, интерфейс и функционалност. Новите функции включват възможност за групиране и управление на всички осветителните тела в отделна стая ("Rooms"), график за включване, изключване и управление на осветлението през деня ("Routines"), както и избор на цветни схеми от изображение ("Scenes")
 
Чрез новото табло за управление потребителят може да разглежда данните за осветителните тела в дома и да ги включва, изключва и димира чрез едно докосване на екрана.
 
"Philips Hue стана първата в света система за свързано осветление в дома преди малко повече от три години и оттогава се превърна в предпочитан избор от потребителите. Заедно с увеличението на продуктите, приложенията и партньорства на Philips Hue с водещи платформи за интелигентния дом се увеличиха и изискванията на нашите потребители. Те искат да направят много повече с нашите свързани осветителни тела и с новото приложение Philips Hue Gen 2 могат да го направят. То е предназначено за тях, тествано от тях, резултат е от обратната връзка с тях и им дава по-голям контрол и творческа свобода откогато и да било", коментира Шридхара Кумарасвами, ръководител на отдела за свързани домашни системи във Philips Lighting.
     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   Philips Hue   Philips Lighting   Philips Hue gen 2   интелигентно осветление   домашно осветление  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...