Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

LED & Lighting 2016 ще се проведе от 6 до 9 октомври в Истанбул - 06.10.2016

06.10.2016   |   Начало»Предстоящо
 
LED & Lighting - водещото събитие в сектора за LED осветление и вътрешни електрически инсталации в Турция, продължава своя растеж през тази година, информират организаторите от Marmara Fair.
 
12-тото издание на LED & Lighting и изложенията Electronist и Elex ще продължат да се провеждат едновременно и през 2016 г. в 3 зали на Истанбулския експо център (IFM) от 6 до 9 октомври.
 
LED & Lighting ще разшири спектъра от продукти и услуги, за да обхване всички продукти за вътрешни инсталации, включващи оборудване като например контакти, електрически кабели, предпазители и т. н., използвани за разпределение на получената в сградата електроенергия от таблото на стената до осветлението, в допълнение към LED продуктите. С това разширение в продуктовата си гама Marmara Fair разширява своите цели по отношение на индустриите, представени на форума и има за задача да го превърне в събитието, което участват всички LED и електрически компании, а не само водещите фирми за LED продукти.
     
Източник: Marmara Fair

Ключови думи: Marmara Fair   LED & Lighting Exhibition  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...