Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

BulLight 2017 и BalkanLightJunior 2017 в Созопол

25.05.2017   |   Предстоящо
 
XVI национална конференция по осветление с международно участие BulLight 2017 и и втората младежка балканска конференция BalkanLightJunior 2017 ще се проведат от 25 до 27 май 2017 г., съобщиха огрганизаторите от Българския национален комитет по осветление (НКО).
 
Предвидените тематични панели са: Архитектурно, художествено и рекламно осветление; Вътрешно осветление; Външно осветление; Дневно естествено и смесено осветление; Ергономия и физиология на зрението; Инвестиционно проектиране; Общи аспекти и енергийно-икономическа ефективност на осветлението; Светодиоди, светодиодно осветление, фотоволтаични системи; Светлинно замърсяване и замърсяване от опасни отпадъци; Светлотехническо образование; Терминология. Стандартизация. Европейски директиви и регламенти; Управление на осветителни уредби; Фотометрия и колориметрия. 
 
Конференцията ще се проведе в конгресния център в Созопол - зала 1, която разполага с 320 седящи места и голяма сцена. Изложбата ще бъде във фоайето на зала 1. Желаещите да използват изложбена площ заплащат по 50 лв./м 2 за периода на конференцията. 
 
Възможност за регистрация и допълнителна информация може да намерите тук.
 
     
Източник: НКО

Ключови думи: НКО   BulLight 2017   BalkanLightJunior  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...