Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Digital Lumens започва сътрудничество с Schneider Electric

01.06.2016   |   Бизнес
 
Digital Lumens съобщи, че става партньор на Schneider Electric. Партньорството ще позволи на клиентите на Schneider Electric да използват IoT технологии в голямо разнообразие от сградни инсталации чрез сензорната система за свързано осветление и софтуерния пакет за анализ на Digital Lumens.
 
Системите на Digital Lumens правят сградите интелигентни, събирайки данни, които могат да помогнат на компаниите да бъдат по-производителни, да използват пространството по-ефективно, да управляват енергийните разходи и да се интегрират в дейностите на цялото предприятие. Отвореният приложно-програмен интерфейс позволява на предлаганата от компанията софтуерна платформа LightRules безпроблемно да се интегрира със системи за сградно управление на други производителии да осигурява достъп в реално време до широк спектър от сензорни данни и управление, включително присъствие на хора, температура, и потребление на енергия, от решения като SmartStruxure на Schneider Electric.
 
Като част от партньорството Schneider Electric ще добави поддръжка за сензорите и софтуера на Digital Lumens към своята система SmartStruxure, използвайки потока от данни, генериран от LightRules.
     
Източник: Digital Lumens

Ключови думи: Digital Lumens   Schneider Electric   SmartStruxure   LightRules  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...