Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Samsung пуска нова линия от CSP LED компоненти за автомобилно осветление

29.06.2016   |   Технологии
 
Samsung Electronics представи Fx-CSP, серия от LED комплекти за автомобилно осветление, включващи CSP корпус и технология с гъвкави печатни платки.
 
“Новата ни Fx-CSP линия ще представи далеч по-гъвкави проектни решения и конкурентни цени на пазара на автомобилно осветление. Ще продължим да предлагаме иновативни LED продукти и технологии като multi-chip интегрални схеми, които могат да изиграят ключова роля в разрастването на индустрията, произвеждаща автомобилно LED осветление“, разкрива Джейкъб Тарн, изпълнителен вицепрезидент на бизнеса отдел за LED решения в Samsung Electronics.
 
Новият Fx-CSP на Samsung представлява иновативна комбинация от CSP корпус и технология с гъвкави печатни платки, които заедно предлагат по-голяма компактност и по-висока надеждност. Използването на гъвкави печатни платки позволява по-голямо разсейване на топлина, което води до по-малко съпротивление и с по-голяма ефективност по отношение на лумени на ват отколкото при керамичната платка. 
 
Новата продуктова гама от LED комплекти за автомобилно осветление на Samsung дава възможност на проектантите на автомобили да използват комбинации като например 1 по 4 или 2 по 6 пакети чипове или само единичен чип. Линията Fx-CSP има широко приложения в автомобилното осветление, като например при светлини за габарити и дневни светлини, както и за дълги светлини, където се изисква по-голям светлинен поток и надеждност.
     
Източник: Samsung

Ключови думи: Samsung   Samsung Electronics   автомобилно осветление   Fx-CSP  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...