Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт изпълни проект за цялостно осветление на училище "Свети Георги" в София - 13.07.2016

13.07.2016   |   Начало»Бизнес
 
Окта Лайт България произведе и достави осветителните тела за новата сграда на ЧСОУ "Свети Георги" в София, съобщават от команията. Проектът за цялостно интериорно и екстериорно осветление е реализиран изцяло със светодиодни осветители от каталога на българската компания.
 
"Основното предизвикателство пред Окта Лайт бе да се постигне максимален визуален комфорт за учениците и техните преподаватели, като в същото време се използват осветителни тела с дизайн и визия, отговарящи на модерния интериор на сградата", обясняват от компанията. Спазени са и изискванията на възложителя и на стандарт БДС EN 12464-1 за средно ниво на осветеност от 500 лукса и индекс на заслепяване (UGR < 19) за вътрешните помещения за училището.
 
В класните стаи и кабинети на училището Окта Лайт е монтирала светодиодни осветители от серията OLOT-S. Светодиодните осветители от тази серия се характеризират с мека хомогенна светлина и изключително ниска консумация на електроенергия – само 30 W, достатъчни за замяна на конвенционалните луминесцентни тела от 72 W (4х18 W). Избраната цветна температура от 4000 К, доброто цветопредаване и ниското ниво на заслепяване гарантират зрителен комфорт и ползотворен учебен процес, поясняват още от Окта Лайт.
 
Екстериорното осветление на училищната фасада е решено с RGB линейни осветители Wall Washers, управляеми с DMX контролер. Изделията от тази серия са отличен избор за художествено и декоративно осветление на сгради, площади, исторически и културни забележителности.
 
Голяма част от интериорното осветление е реализирано с новата серия ултратънки светодиодни панели Flat Panels, разказват още от Окта Лайт. Светодиодните панели се отличават с висока ефективност от 100 lm/W, което ги прави едни от най-икономичните осветители от този клас на пазара.
     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   Octa Light   светодиодни осветители   светодиодни панели   OLOT-S   DMX контролер   Flat Panels  

Област: Проекти  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...