Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Daintreee Networks и Osram Sylvania пускат решения за безжично управление по отворен стандарт

26.07.2016   |   Бизнес
 
Daintreee Networks и Osram Sylvania пускат съвместно на пазара решения за бежично управление на осветителни тела по отворен стандарт. Модулът за свързано осветяване на Osram (Connected Lighting Module, CLM) е сертифициран за оперативна съвместимост с решението за безжично управление ControlScope на Daintree Networks, което е базирано на отворен мрежови стандарт. Целта на двете компании е да стъпят на пазара за осветителни тела, които могат да се управляват по отворени стандарти, и да допринесат за въвеждането на интернет на нещата в корпоративния сектор.
 
Интелигентните индустриални сгради се нуждаят от мрежови решения, които да контролират множество приложения в сградата – оперативните и енергоспестяващите ползи за индустрията са големи. Osram Connected Lighting Module (CLM) свързва LED осветителните тела с контролиращите системи на сградите по стандарта за домашна автоматизация ZigBee.
 
ControlScope предоставя възможност за управление на осветителни тела (и чрез датчици), ОВК приложения, приложения за утилизация на пространството и много други – така клиентите на двете компании биха могли да усъвършенстват интелигентните си сгради.
     
Източник: Daintreee Networks; Снимка: Osram

Ключови думи: Osram Sylvania   Daintree Networks   OSRAM CLM   ControlScope   безжично управление   интернет на нещата  

Област: Бизнес  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...