Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Уебинар за модулиране на светлината в архитектурни пространства ще се проведе на 27 октомври

05.08.2016   |   Предстоящо
 
Уебинар с основна тема "Модулиране на естествената светлина в архитектурни пространства" ще се проведе на 27 октомври. Организираното от Philips онлайн събитие ще бъде водено от Сунджай Мохе, съосновател на Mindspace Architects и експерт с 30-годишна кариера зад гърба си.  
 
Начинът, по който хората взаимодействат със сградите, в които живеят, работят и си почиват, зависи много от осветлението – от естествената светлина, от изкуственото осветление и дори от отсъствието на светлина. Ние реагираме на светлината отчасти инстинктивно, но реакцията ни зависи и от климата и пейзажа, който ни заобикаля. Качеството на светлината би могло да ни въздейства емоционално. Именно разбирането за това и произвеждането на висококачествено осветление за пространствата, които обитаваме, е целта на архитектите и производителите на осветителни продукти.
 
Уебинарът ще акцентира върху проектирането на нови сгради с разбиране за пространството и светлината, като направи паралели между стандартните архитектурни методи и най-новите открития в областта.
 
Регистрацията за уебинара е открита тук.
     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   Mindspace Architects  

Област: Предстоящо  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...